Apartmani  |  Selce  |  Crikvenica
 
 
HR Hrvatski EN English DE Deutsch IT Italiano        

 

Apartmani "Rukavina"
Spanskih boraca 20
51266 Selce
Hrvatska

Tel: +385 (0)51 764 211
Gsm: +385 (0)91 500 55-22
Email: rukavina_tomislav@yahoo.com

 Hrvatska obala ima svoje bisere. Jedan od najljepsih je Selce, primorski gradić sa 110-godisnjom turističkom tradicijom.
Nekoc naselje ribara i zidara Selce se tijekom zadnjih stotinjak godina pretvorilo u atraktivnu turisticku destinaciju.
Selce se nalazi u zivopisnoj uvali, u neposredoj blizini Crikvenice, 35 km juznije od Rijeke, na jednom od najraznolikijih i najslikovitijih dijelova Jadranske obale.
Blaga klima, sa vise od 2500 sunčanih sati godisnje, prosječnom ljetnom temperaturom od 25C , te godisnjim prosjekom od 14C omogućuje ugodan boravak u svim godisnjim dobima.
Čist zrak i bistro more sa prosječnom ljetnom temperaturom od 23C i kupalisnom sezonom od svibnja do listopada, te moderno uređene plaze koje već nekoliko godina nose Europsku Plavu zastavu, ronilački centar sa skolom ronjenja, te brojne mogućnosti za bavljenje sportovima na moru, omogućit će Vam ugodno i zabavno ljetovanje.
Uređeno setaliste uz more, raznovrsne kulturno-zabavne i sportske priredbe (folklor, koncerti, likovne izlozbe, show-programi, ribarske feste, sportski ribolov s gostima i dr.) učinit će Vas boravak u Selcu nezaboravnim. Selce je, zahvaljujući svojoj klimi, poznato kao liječiliste srčanih, reumatskih i respiratornih tegoba, te fizikalnu medicinu i rehabilitaciju (Terme-Selce).

 

      Copyright © 2008 Apartments Rukavina - Selce    |    Marketing - Rijeka - Mali Losinj - Webstudio-maja